Kamis, 02 April 2020

Pengumuman Yudisium tahap sarjana periode 1 tahun 2020

Pengumuman Yudisium periode I Tahun 2020

Terkait yudisium tahap sarjana, sehubungan dengan kondisi saat ini dan sesuai SK Rektor:

Akan dilakukan rapat yudisium pada tanggal 9 April untuk periode 1 tahun 2020 ini yang akan diputuskan berupa SK yudisium oleh dekan, namun kegiatan seremonial yudisium sementara di tunda hingga waktu yang akan ditentukan setelah pandemi covid19 membaik

1. If any students are looking for Dissertation writing services at a cheap and reasonable price then here is it, Dissertation Writing Assistance in Dubai is offering UAE cheapest Academic writing help with a 20% discount rates. Order your any kind of required need simply by visiting our website right now.

2. This is a great step towards success in education and now many students will get quality education and get graduation degree without any confusion. Before this step, students were worried about their studies. Dissertation writing services.