Selasa, 21 April 2020

Pengumuman Yudisium Sarjana Kedokteran periode Mei Tahun 2020

Terkait yudisium tahap sarjana, sehubungan dengan kondisi saat ini dan sesuai SK Rektor:

Akan dilakukan rapat yudisium pada tanggal 7 Mei 2020 untuk periode Mei tahun 2020 ini yang akan diputuskan berupa SK yudisium oleh dekan, namun kegiatan seremonial yudisium sementara di tunda hingga waktu yang akan ditentukan setelah pandemi covid19 membaik

1. It's very useful article with informative and insightful content and i had good experience with this information. We, at the CRS info solutions ,help candidates in acquiring certificates, master interview questions, and prepare brilliant resumes.Go through some helpful and rich content Salesforce Admin syllabus from learn in real time team. This Salesforce Development syllabus is 100% practical and highly worth reading. Recently i have gone through Salesforce Development syllabus and Salesforce Admin syllabus which includes Salesforce training in USA so practically designed.

2. This is a positive step in medical field and many students will get degrees in this department and serve humanity. Now, this department will get success and people will enjoy a good health. Dissertation writing services.